Profil af Lebæk A/S

Lebæk A/S er en kompetent håndværksvirksomhed med lang erfaring i at bygge med fokus på kvalitet og fleksibilitet i alle led.


Siden 1998 har vi løst en bred vifte af tømrer– og snedkeropgaver, lige fra mindre servicearbejde for private til større tømrer- og hovedentrepriser for erhvervskunder og offentlige institutioner.

Fra at være én medarbejder er vi i dag 25-30 medarbejdere med forskellige spidskompetencer inden for tømrer- og snedkerfaget.

Kvalitet betyder noget for os, og derfor anvender vi udlært arbejdskraft. Vi føler et ansvar for de unge i lokalområdet, og har derfor altid 3-6 dygtige lærlinge i teamet. Virksomheden er indrettet med kontor, personalefaciliteter, lager og et stort snedkerværksted, hvor der udføres alt lige fra de helt små specielopgaver til de større projekter.

Vi løser opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner, og har opnået stor erfaring med totalentrepriser på både store og mindre byggeprojekter. Vores samarbejde med underleverandører bygger på fælles forståelse om at levere løsninger i høj kvalitet til kunden. Vi og vores samarbejdspartnere har for længst erkendt, at den bedste kvalitet opnås gennem høj fleksibilitet i samarbejdet – og i dialog med kunden.

Vi vælger naturligt at samarbejde med professionelle arkitekter, ingeniører og øvrige håndværkere, fordi vi ved, at de er med til at sprede knowhow til alle parter i byggeriet.

Den rigtige rådgivning sparer vores kunde for bekymringer og ekstraudgifter, når vi altid yder en professionel rådgivning og benytter de rigtige materialer. Dette uanset om vi opfører en carport eller om vi er totalentreprenør på bygningen af den nye skole.

Et eksempel på at vi er innovative kan ses på, at vi er prøvemontører for VELUX innovative ovenlysvinduer – et intelligent eksempel på kvalitet og miljørigtighed, der går hånd i hånd.

Ønsker du at vide mere om Lebæk A/S, er du velkommen til at ringe til Klaus Lebæk på +45 64 49 25 05 eller på mail.