SOMMERHUSE

Vi kan opfylde dine sommerhusdrømme

Planlægger du at bygge nyt sommerhus? Så er du havnet det rigtige sted, for vi kan hjælpe dig med at opfylde dine sommerhusdrømme.

Lebæk Tømrer-og Snedkerfirma har siden 1998 hjulpet med nybyggeri på hele Fyn. Kunderne vælger ofte at entrere med os på baggrund af anbefalinger fra venner og familie, som vi tidligere har hjulpet med en tilbygning eller et nybyggeri.

Vi udfører alle former for nybyggeri

Gennem årene er Lebæk Tømrer-og Snedkerfirma vokset til at bestå af cirka 50 tømrere og snedkere, som hver især har specialiseret sig inden for deres områder. En del af vores håndværkere har derfor nybyggeri som deres speciale.

Den erfaring, de har opnået, kommer nye kunder og samarbejdspartnere til gode, når vi opfører nye sommerhuse. Undervejs i hele byggeprocessen står vi klar med rådgivning og vejledning om løsninger, materialevalg og andet. Vi guider dig trygt igennem!

Når vi skal i gang med et nybyggeri, begynder vi med et indledende møde, hvor vi hører om dine ønsker og forventninger til byggeriet. Ud fra dine ønsker og forventninger vil vi rådgive dig til den bedste løsning. Vi inddrager naturligvis viden fra vores specialister og samarbejdspartnere i denne proces.

Har du brug for hjælp til plantegninger og tegninger, tager vi en arkitekt med til mødet. Sammen finder viden helt rigtige løsning for dig. Har du brug for hjælp til din byggeansøgning, sørger vi også for det.

Stor erfaring med hoved-og totalentrepriser

Det er spændende med nybyggeri, men det er også en stor mundfuld, hvis man ikke har prøvet det før. Det har vi til gengæld–og vi har god erfaring med at være hoved-og totalentreprenør. Ved at benytte os som hoved-eller totalentreprenør, vælger du et modent firma, der er vant til at påtage sig stort ansvar.

Tilbud og kontakt

Har du spørgsmål omkring opførelse af et nyt sommerhus? Så er du velkommen til at ringe til os på 64492505, så vi kan tage en snak om mulige løsninger.

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.