BINDINGSVÆRK OG RESTAURERING

At bevare og sikre gamle klassiske byggetraditioner er en del af vores sjæl

Fredede og bevaringsværdige bygninger samt bindingsværkshuse har en særlig plads i vores hjerte, og vi har lige siden etableringen i 1998 udført en lang række renoveringer og rekonstruktioner rundt om i Danmark. Vores målsætning er at være med til at sikre disse bygningers bevaringsværdi for både ejere og for samfundet.

Vi har dedikerede medarbejdere der er håndplukkede ud fra individuelle kompetencer, engagement og deres særlige viden om historiske byggetraditioner, konstruktioner og regler.

Vi løser alle typer af opgaver, hvor formålet er at bevare og sikre gamle klassiske bygninger, og som noget specielt har vi særlig erfaring med at udføre renoveringer og rekonstruktioner af kirker.

Mange års erfaring skaber tryghed hos vores kunder

Vi arbejder med det udgangspunkt, at hvert enkelt projekt er unikt. Vi kender de særlige regionale og historiske forskelle i konstruktionsteknikker, byggetraditioner og materialer og vi kan derfor udføre den enkelte opgave både nænsomt og æstetisk, så historien bevares og bygningens stil og identitet beholdes.

Vores store forkærlighed for de klassiske byggetraditioner betyder også, at vi har stor respekt for, at ejere af fredede og bevaringsværdige bygninger samt bindingsværkshuse meget ofte har et helt unikt tilhørsforhold til – og viden om – deres huse. Derfor lægger vi stor vægt på at udføre opgaverne i tæt dialog med ejeren og med stor fleksibilitet i planlægningen og udførelsen. Vi ved, at tryghed for kunden er afgørende ved denne type projekter.

Vi råder over vores eget store og moderne snedkerværksted, hvor alle former for specialopgaver løses.

Hvis særlige opgaver kræver det, rådfører vi os gerne med Center for Bygningsbevaring i Raadvad, der er Danmarks førende videncenter for håndværk og bygningsbevaring.

Kontakt os

Når du vælger Lebæk A/S som partner i dit projekt, er du således sikret den størst mulige professionelle rådgivning og vejledning samt den bedst mulige håndværksmæssige udførelse. Hvis du vil vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på 6449 2505.​

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: kl@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.