KØKKENRENOVERING OG RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Er køkkenet blevet slidt, eller trænger badeværelset til en modernisering? Så hjælper vi dig gerne, så du igen får et flot og moderne hjem med holdbare løsninger.

Hos Lebæk A/S har vi siden 1998 hjulpet boligejere og boligforeninger med at finde frem til de bedste løsninger. Vores specialister indenfor køkkener og badeværelser bliver ofte anbefalet af egnens arkitekter, hvis f.eks. en boligforening skal have moderniseret hele ejendomme.

Vi er vant til at koordinere med andre fagfolk om opgaveløsningen, og samtidig har vi den erfaring, der gør, at vi oftest vælges til at stå for totalentreprisen ved renoveringen. Overlader du ansvaret til os, kan du læne dig tilbage i vished om, at de elektrikere og VVS´ere vi benytter, er udvalgt på baggrund af vores viden om, at de leverer høj kvalitet indenfor hvert deres felt.

I Aarup har vores firma base, men vi kommer ofte i Odense og på resten af Fyn. Så har du brug for et kompetent firma i dette område, der kan tage sig af din køkkenrenovering eller renovering af badeværelse, skal du ikke tøve med at kontakte os – hjælpen er nær!​

Vi leverer håndværk af høj kvalitet

Vores kunder ønsker holdbare løsninger i god kvalitet. Når vi står for en køkkenrenovering eller en renovering af badeværelse anvender vi derfor også udelukkende materialer, vi selv kan stå inde for. Du kan også være sikker på, at uanset om du henvender dig til os for at få hjælp til en ombygning af badeværelse, opsætning af nye fliser, montering af køkken eller blot montering af nye køkkenlåger, så vil arbejdet altid blive udført af uddannede tømrere og snedkere, der har udført mange af den slags opgaver før. Dette betyder, at du kan være sikker på, at en renovering af køkken eller badeværelse bliver afleveret i præcis den kvalitet, vi har aftalt, indenfor den bestemte tidsramme og til den aftalte pris.

Nyt køkken og badeværelse eller renovering?

Er du i tvivl om, hvorvidt det bedst kan betale sig at få lavet et helt nyt badeværelse eller køkken, eller blot en renovering, så rådgiver vi dig gerne. I nogle tilfælde kan det bedre betale sig at renovere det eksisterende køkken eller bad fremfor at lave et helt nyt. Hvad der er den bedste løsning i dit tilfælde afhænger bl.a. af, hvor slidt dit køkken eller badeværelse er. Hos Lebæk A/S rådgiver vi altid vores kunder til at søge den bedste løsning, så de får mest mulig kvalitet for pengene.

Måske sidder du også med spørgsmål såsom hvad koster renovering af badeværelse eller køkken? Her kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud, når vi kender til netop din opgave, dine ønsker og dit behov.

Få et tilbud på renovering af badeværelse eller køkkenrenovering

Kunne du tænke dig at lade os varetage din køkkenrenovering eller renovering af badeværelse? Så kontakt os i dag på telefon 64 49 25 05.

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.