MONTERING OG RENOVERING AF TRAPPER OG GULVE

Er dine gulve udtjente, eller går du og drømmer om en ny trappe? Hos Lebæk A/S står vi klar til at hjælpe dig, så du får et moderne hjem med gode og solide løsninger.

Vi har siden 1998 hjulpet boligejere i Odense, Aarup og på resten af Fyn med at finde frem til de bedste løsninger indenfor renovering af trappe og gulve. Har du brug for en renovering af gulv eller en trappe-renovering, er vi derfor det oplagte sted at søge hjælp.​

Vi leverer håndværk af høj kvalitet

Hos Lebæk A/S er vi kendte for at levere holdbare løsninger i god kvalitet. Vi anvender altid materialer, som vi kan stå inde for, og uanset om du henvender dig til os i forbindelse med en renovering af trappe eller gulv, kan du vide dig sikker på, at arbejdet altid bliver udført af professionelle tømrere og snedkere med brede kompetencer og stor erfaring på området.

Vi vægter desuden pålidelighed højt, og det er din sikkerhed for, at vi altid leverer det færdige resultat til den aftale tid, pris og kvalitet.

Professionel rådgivning og vejledning

Når du skal renovere gulve og trapper, kan der være mange ting at tage stilling til. Det kan både være ift. kvalitet og materialer. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvorvidt den bedste løsning er en renovering eller om du skal gå efter noget helt nyt. Hos Lebæk A/S tilbyder vi rådgivning og vejledning i forbindelse med alt indenfor både indendørs og udendørs renovering af trapper og gulve. Er du i tvivl om noget, så tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi rådgiver altid vores kunder til den bedste løsning, så de får mest muligt for pengene.

Få et tilbud på renovering af trappe og gulve – kontakt os

Skal vi hjælpe dig videre med dine planer om renovering af trappe og gulve, eller har du spørgsmål? Så ring i dag på telefon 64 49 25 05.

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.