ENERGIOPTIMERING PÅ FYN

Isolering og energioptimering af ejendomme tog for alvor fart i slut 70’erne og 80’erne, da energiprisernes himmelflugt for alvor betød noget for danskernes økonomi. Lige siden er priserne fortsat opad. Derfor bliver vi nødt til at optimere måden, hvorpå vi isolerer og fortsat finde bedre varmekilder til opvarmning af bolig, kontorer m.v.

Er det mere end 10 år siden, du har gennemgået din isolering, dine vinduer og dit tag, bør du kontakte os. Vi kommer gerne ud til dig og giver dig vores ærlige mening om husets varmetab. Når vi vurderer behovet for energirenovering af din ejendom, foretager vi en total gennemgang af ejendommens varmekilder og varmetab. Det kan være, vi råder dig til at udskifte vinduer og døre. Det kan også være, at vi anbefaler en efterisolering af tag, ydermur, gulve eller rørstrækninger.​

Hvad koster en energirenovering?

Prisen på en energirenovering afhænger af omfanget af renoveringen. Er det udelukkende et par vinduer, som skal udskiftes, er prisen selvfølgelig en anden, end hvis hele ejendommen skal efterisoleres. Man bør dog ofte undersøge mulighederne nærmere, da der eksisterer en række tilskudsmuligheder, som betaler en del af udgiften. Man skal også tage højde for, at man fremadrettet vil minimere varmeudgiften i huset. Når ejendommens værdi samtidig stiger, og man også hjælper miljøet, bør man måske komme i gang, mens man stadig kan få tilskud til renoveringen. Vi hjælper dig gerne med rådgivning om tilskudsmulighederne og udfyldelse af ansøgning.

For at få det optimale ud af renoveringen, er det selvfølgelig en fordel at entrere med et professionelt firma. På den måde er du sikker på, at de ved, hvad de laver. Hos Lebæk Tømrer- og Snedkerfirma har vi stor erfaring med energirenoveringer. Vi har gennem årene haft ansvaret for hundredvis på hele Fyn.

Energirenovering ”Mester i Energi”

Der bliver løbende indført nye standarder og krav til materialer og arbejdsgange. Samtidig kommer der også med jævne mellemrum nye tilskudsmuligheder. For konstant at være opdateret på området sørger vi for at sende vores medarbejdere på efteruddannelse hos Grøn Erhvervsvækst. På den måde sikrer vi, at vores kunder hele tiden bliver vejledt ud fra markedets nyeste standarder og modtager markedets bedste rådgivning.

Tilbud og kontakt

Alle kundegrupper kan med fordel optimere deres energiforbrug, og derfor hjælper vi naturligvis også, uanset om det drejer sig om parcelhuset, skolen eller domicilet.

Er du i tvivl om, det er relevant for dig, så ring på 64 49 25 05, og vi kan så tage en indledende snak.

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.