FÅ UDFØRT DIN UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER PROFESSIONELT

Skal du have sat nye vinduer og døre i, eller er du i tvivl om, hvorvidt de kan holde en sæson mere? Hos Lebæk A/S giver vi gerne gode råd med på vejen. Er der utætheder ved døre og vinduer, betyder det, at varmen ikke bliver holdt inde. Dermed kan din varmeregning stige, hvis du forsøger at holde temperaturen behagelig i huset eller lejligheden.

Vi har siden 1998 arbejdet med udskiftning af døre og vinduer, og flere af vores håndværkere er specialister på området. Vi tilbyder derfor professionel montering af vinduer og døre, ligesom vi også gerne giver kunderne en personlig og individuel rådgivning.

Fra vores base i Aarup kører vi ud til både private og erhvervskunder i Odense og på resten af Fyn, så har du brug for hjælp til udskiftning af vinduer og døre, står vi klar til at varetage din opgave i dette område.

Prøvemontør for VELUX

Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, og vi sørger for at holde os opdaterede. Vi sørger for, at specialisterne løbende kommer på kursus i energirenovering og “grøn omstilling”, så de er klædt bedst muligt på til at rådgive vores kunder. VELUX har noteret sig vores evner og interesse for konstant at levere de bedste produkter til vores kunder. Vi er derfor udpeget til at være prøvemontør for flere af VELUX’s nye innovative vinduer.

Rådgivning i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre

Når du skal have udført en udskiftning af døre og vinduer, kan det være svært at vurdere, hvilken slags du bør vælge. Der er et enormt udvalg af forskellige typer døre og vinduer, og langt de fleste har en berettigelse på markedet, da forbrugernes behov er lige så forskellige som dørenes og vinduernes form, farve, materialer og kvalitet.

Man skal dog altid være forsigtig med at købe nye døre og vinduer over nettet. Det skyldes, at opmålingen ofte er kompliceret. Derfor bliver en stor andel af de døre og vinduer, der købes over nettet, aldrig installeret, fordi de ikke passer korrekt. Andre fortryder måske købet, fordi de ikke har mærket på materialet, før det står hjemme i indkørslen.

Der er derfor flere ting, du skal være opmærksom på, før beslutningen træffes. På grund af det store udvalg og de mange muligheder, vil vi anbefale dig at spørge vores eksperter til råds, før du træffer beslutningen. Vi kan vejlede dig i alt fra glas og ruder til døre og karme. Dermed kan vi sikre dig, at du får de helt rette vinduer og døre, som passer perfekt til din ejendom. Vi sørger desuden for, at monteringen af døre og vinduer foregår korrekt, så opgaven bliver udført til punkt og prikke.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen på udskiftning af vinduer og døre afhænger af flere faktorer. Det spiller f.eks. en rolle, hvor mange vinduer og døre, der skal udskiftes samt hvilket mærke og hvilken kvalitet, du ønsker. Ønsker du en konkret pris, er vi derfor nødt til at kende nærmere til din opgave samt dine ønsker og forventninger. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for at få mere at vide om dette.

Kontakt os for mere information om udskiftning af døre og vinduer

Har du spørgsmål omkring udskiftning af døre og vinduer, så ring til Lebæk A/S på telefon 64 49 25 05. Vi kommer gerne forbi og vurderer behovet for udskiftning og rådgiver dig ift. den bedst mulige løsning i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre.​

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.