VI UDFØRER TAGRENOVERING PÅ FYN

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag bør udskiftes nu? Hos Lebæk A/S giver vi dig altid gerne gode råd med på vejen. Er der utætheder på dit tag, bør det skiftes med det samme, så det ikke når at forårsage skader på andre dele af huset.

Hos Lebæk A/S har vi arbejdet med tagrenovering siden 1998. Har du brug for en tagrenovering, er vi derfor de helt rette at kontakte. Vi har både kompetencerne og erfaringen til at varetage din opgave, så den bliver udført til perfektion – og altid til konkurrencedygtige priser.

Vores firma er beliggende i Aarup. Herfra kører vi ud og hjælper både private og erhverv med tagrenovering i bl.a. Odense og på resten af Fyn. Har du brug for personlig rådgivning i forbindelse med en opgave, så står vi også til rådighed for dig.​

Skal der tilføjes en kvist?

Hvis du skal have foretaget en tagrenovering, hvor du skal have lagt nyt tag, kan du samtidig overveje om der skal tilføjes en eller flere kviste for at opnå en bedre udnyttelse af din tagetage.

Der er dog flere ting, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at tilføje en eller flere kviste til din bolig. Derfor anbefaler vi, at du spørger vores eksperter til råds, før du træffer beslutningen. Vi kan sikre dig, at du får den bedste løsning ift. kviste, så de med garanti passer til din ejendom.

Skab et bedre lysindfald med VELUX vinduer

I forbindelse med din tagrenovering kan du vælge at skabe et bedre lysindfald med VELUX vinduer.

Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, og vi sørger for at holde os opdaterede. Vi sørger for, at vores medarbejdere løbende kommer på kursus i både energirenovering og “grøn omstilling”. På den måde sikrer vi, at alle vores medarbejdere hele tiden er klædt på til at rådgive dig professionelt. VELUX har noteret sig vores evner og interesse for konstant at levere de bedste produkter til vores kunder. Derfor er vi også blevet udpeget til at være prøvemontør for flere af VELUX’s nye innovative vinduer.

Vil du vide mere om dette? Så kontakt os i dag og hør mere.

Kontakt os for et tilbud på tagrenovering

Har du spørgsmål omkring udskiftning af tag, eller kunne du tænke dig et tilbud på netop din tagrenovering? Så ring til os i dag på telefon 64 49 25 05. Vi kommer gerne forbi og ser på dit tag for at drøfte dine ønsker og forventninger. Efterfølgende giver vi naturligvis et uforpligtende og skriftligt tilbud på opgaven med en god pris, som du kan vælge at takke ja eller nej til.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.