NYBYGGERI OG TILBYGNING TIL HUS

Drømmer du om et nybygget hus eller en tilbygning? Så kan vi hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi har både erfaringer opførsel af sommerhuse, udestuer, carport og meget mere, så vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Lebæk A/S er et tømrer- og snedkerfirma, der siden 1998 har hjulpet både private og erhverv med tilbygninger og nybyg i Odense og Aarup samt på resten af Fyn.

Der kan være mange forskellige årsager til, at du overvejer mulighederne for en tilbygning til hus eller planlægger at bygge nyt. Uanset om det skyldes pladsmangel i privaten eller et ønske om at udvide forretningen, så er du havnet det rigtige sted.​

Vi udfører alle former for nybyggeri

Gennem årene er vores firma vokset, og i dag er vi cirka 50 tømrere og snedkere, som hver især har specialiseret os indenfor forskellige områder. Derfor har en stor del af vores håndværkere også brede kompetencer indenfor nybyggeri, ombygning og tilbygning til hus, da det er deres speciale.

Den erfaring, de har opnået, kommer nye kunder og samarbejdspartnere til gode, når vi skal bygge nyt hus eller opføre andre ejendomme for dem. Vores kunder kommer derfor også ofte til os på baggrund af anbefalinger fra venner og familie, som vi tidligere har hjulpet.

Vi står desuden altid klar med rådgivning og vejledning om løsninger og materialevalg – og det gælder undervejs i hele byggeprocessen.

Når vi skal i gang med at bygge et nyt hus, begynder vi med et indledende møde, hvor vi hører om dine ønsker og forventninger til byggeriet. Ud fra dine ønsker og forventninger vil vi rådgive dig til den bedste løsning. Vi inddrager naturligvis viden fra vores specialister og samarbejdspartnere i denne proces.

Har du brug for hjælp til plantegninger og tegninger, tager vi en arkitekt med til mødet. Sammen finder vi den helt rigtige løsning for dig, og har du brug for hjælp til din byggeansøgning, så har vi gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig med den del.

Stor erfaring med hoved- og totalentrepriser

Det er spændende med nybyggeri, men det er også en stor mundfuld, hvis man ikke har prøvet det før. Det har vi til gengæld – og vi har god erfaring med at være hoved- og totalentreprenør. Ved at benytte os som hoved- eller totalentreprenør, vælger du et modent firma, der er vant til at påtage sig stort ansvar og store opgaver for både private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Hvad koster nybyggeri eller en tilbygning til hus? Få et tilbud

Byg nyt hus med os ved din side, eller få den ekstra plads med en tilbygning til hus! Vi kommer gerne forbi for at kigge nærmere på projektet, og i de fleste situationer vil du kunne stå med et tilbud i hånden indenfor en uges tid efter første kontakt til os. Vi udarbejder naturligvis et tilbud med en pris, der er så billig som muligt ift. dine ønsker og dit budget.

Har du spørgsmål omkring nybyggeri, tilbygninger til din eksisterende ejendom eller kvadratmeterpriser? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 64 49 25 05, så vi kan få en god snak om dine boligdrømme.

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: kl@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.