FÅ UDFØRT SPECIALGAVER AF EN DYGTIG SNEDKER PÅ VORES SNEDKERVÆRKSTED

Har du en specialopgave, der skal udføres, hvor der er brug for en snedker eller tømrer? Lebæk A/S råder som noget helt særligt over vores eget store, moderne snedkerværksted bestående af maskinværksted og samleværksted. Her kan vi løse alle former for inventar- og bygningssnedkeropgaver samt andre specialopgaver i træ. Vores værksted er beliggende i Aarup, hvorfra vi hjælper både professionelle, offentlige og private bygherrer fra Odense og resten af Fyn.

Med vores eget snedkerværksted, kan vi sikre en endnu mere effektiv tids- og ressourceudnyttelse i dit byggeprojekt, da mange delprocesser kan forberedes hjemme på værkstedet. Det sparer værdifuld tid ude på byggepladsen og gør, at vi ikke er så afhængige af det danske vejr.

Samtidig gør vores værksted det både nemt og rentabelt for vores kunder at få udviklet, renoveret og tilpasset specialløsninger. Det gælder, uanset om der er tale om små inventaropgaver eller store bygningssnedkeropgaver.​

Vi sætter en ære i at levere en finish, der er i top

Vores snedkerværksted ledes af Michael Andersen, der har mange års erfaring med udvikling af specialopgaver i træ. Værkstedet arbejder til daglig tæt sammen med vores ansatte, der arbejder med fredede og bevaringsværdige bygninger samt bindingsværkshuse.

Når du vælger at få en snedker fra vores firma til at udføre din inventar- eller bygningssnedkeropgave, kan du forvente, at kvalitet og finish er i top – hver gang!

Vores dygtige snedkere ser sig selv som faglige problemknusere indenfor alle former for reparationsarbejde og nybyggeri, hvor der er træ involveret. De elsker, når vi får nye projekter, hvor snedkerarbejdet er afgørende for, at opgaven bliver fuldkommen. Den gode kvalitet og finish skyldes dog også, at vi f.eks. meget præcist kan styre fugtighed og temperatur og dermed sikre, at vi arbejder med træet under de optimale betingelser.

Skal en snedker hjælpe dig? Kontakt os

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe med din opgave, og har du spørgsmål såsom hvad laver en snedker? Så kontakt os med det samme. Vi har altid en snedker, som står klar til at besvare spørgsmål og hjælpe med din opgave.

Ring i dag på telefon 64 49 25 05, så drøfter vi gerne den konkrete opgave med dig, fortæller mere om vores værktøj og metoder eller udarbejder et godt tilbud på din opgave med en pris, der er så billig som muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med dit snedkerarbejde.​

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Snedkerværksted

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Restaurering af Spir og Klokkestol – Rørup Kirke

Skabelon til støbning af springvand

Fremstilling og montering af indbygningsreoler

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.