PROFESSIONEL OMBYGNING OG RENOVERING AF HUS, FÅR DU HER

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Vi har alle hørt det, og helt forkert er det nu ikke. Bor man et dejligt sted, hvor man har det godt med naboerne, og hvor børnene har alle deres venner i nærheden, er det ærgerligt at skulle flytte derfra, fordi huset ikke længere passer til jeres behov.

Hos Lebæk A/S har vi mere end 20 års erfaring med ombygning og renovering af hus. Vi kan derfor hjælpe med enhver opgave på området, hvilket betyder, at I i stedet for at flytte, med fordel kan bygge huset om eller renovere det, så det bliver tilpasset til netop jeres ønsker og behov. Det samme gør sig gældende, hvis man bor i en gammel villa, som er ved være nedslidt eller utidssvarende. Her kan du ligeledes få renoveret villaen, så du igen får det optimale ud af den. I en række situationer vil du endda forøge værdien betragteligt på dit hus.

Vi står klar til at hjælpe alle kunder i Aarup, Odense og på det resterende af Fyn med ombygning og renovering af hus. Skal vi hjælpe dig?​

Høj kvalitet og kunden i fokus

Kunderne, der vælger Lebæk A/S til at stå for deres byggeprojekt, er ofte kunder med store forventninger og høj kvalitetssans. De ønsker gode løsninger, som er udført æstetisk korrekt, og samtidig ønsker de hverken at gå på kompromis med materialevalg eller god rådgivning undervejs i projektet.

Dette er alle krav, som vi kan opfylde. Vi har altid kunden i fokus og gør vores yderste for at imødekomme dine ønsker og forventninger, så du kan blive glad for den færdige renovering eller ombygning af hus.

Hvad koster renovering af hus?

Vi har i løbet af årene udført et hav af forskellige ombygninger og renoveringer for både private, erhverv og det offentlige. Her har vi opnået den erfaring og indsigt, der gør os i stand til at varetage alle opgaver indenfor husrenovering.

Skal man foretage en renovering, er der kunder, der ønsker at tage det lidt i etaper. Det er selvfølgelig forståeligt, at man ønsker at bygge i et tempo, hvor økonomien kan følge med. En ombygning eller renovering er sjældent helt billig – især ikke hvis man ønsker en god kvalitet.

Det er dog værd at være opmærksom på, at man opnår energibesparelser med en nyrenoveret ejendom, og samtidig kan værdien på ejendommen ofte stige betragteligt efter endt renovering eller ombygning. Der er derfor mange kunder, som vælger at få foretaget en gennemgribende renovering, når de har fundet den rigtige løsning.

En fordel ved at foretage renovering og ombygning i samme omgang er desuden, at ejendommen fremstår mere fuldendt, da det er bygget samtidigt.

Hvis du er interesseret i en konkret pris på din ombygning eller renovering af hus, så kontakt os og fortæl om din opgave. Vi udarbejder gerne et godt tilbud til dig, når vi kender lidt nærmere til opgavens type og omfang samt dine ønsker og behov.

Skal vi varetage din renovering eller ombygning? Kontakt os

Drømmer du om en boligrenovering, eller har du spørgsmål til renovering og ombygning? Så giv os et kald på telefon 64 49 25 05. Vi tilbyder gerne vores hjælp til dit projekt, uanset om der er tale om en totalrenovering af hus eller blot en simpel ombygning indvendig.​

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Privatreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Tagudskiftning - Odense M

Tagudskiftning - Odense M Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]

Renovering af bolig på 1. og 2. sal – Odense C

​Renovering af bolig på 1. og 2. sal - Odense C Totalrenovering indvendigt og udvendigt i bolig beliggende på 1. [...]

Til- og ombygning af villa – Odense M

​Til- og ombygning af villa - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt tagudskiftning. Som en del [...]

​Til- og ombygning af villa – Odense M

Til- og ombygning af villa - Odense M Som en del af til- og ombygningen blev taget skiftet [...]

Opførelse af nyt sommerhus – Båring

​Opførelse af sommerhus - Båring Opførelse af 1000 m² sommerhus med kælder, stueplan og 1. sal. Det [...]

Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk – Odense M

​Til- og ombygning af villa, heriblandt bindingsværk - Odense M Til- og ombygning af villa, heriblandt restaurering af bindingsværk. [...]

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.