OM OS

Lebæk er et innovativt og moderne fynsk tømrer- og snedkerfirma, hvor førsteklasses håndværksmæssig kvalitet er en selvfølge, og hvor grundholdningen er, at vi altid skal levere lidt mere, end vores kunder forventer

Lige siden etableringen i 1998 har vores firma været fokuseret på ikke bare at levere førsteklasses håndværksmæssig kvalitet, men at levere en unik kundeoplevelse gennem hele forløbet – lige fra den første kontakt og til projektet er succesfuldt afsluttet. Vores målsætning er helt enkelt at levere lidt mere, end vores kunder forventer.

Som innovativ og moderne byggevirksomhed har vi valgt at digitalisere hele vores byggestyring. For vores kunder betyder det langt større overblik, større gennemsigtighed, bedre ressourceudnyttelse i det enkelte projekt og endnu bedre dokumentation af den håndværksmæssige kvalitet. Det handler alt i alt om størst mulig tryghed for vores kunder.

Samtlige af vores godt 50 medarbejdere er alle specielt udvalgte efter deres individuelle kompetencer. Dermed kan vi sikre, at de medarbejdere, som knyttes til de enkelte kerneområder og til et specifikt projekt, er uddannede i og har erfaring med lige præcis den type opgave, som vores kunder skal have løst.

Vi er meget bevidste om, at vores dygtige medarbejdere er vores vigtigste aktiv og ansigt udadtil. Derfor har vi sammen med vores medarbejdere udarbejdet et kodeks for god opførsel, adfærd og kommunikation. Det betyder, at vores kunder kan forvente at møde engagerede medarbejdere, der altid vil optræde professionelt, høfligt og hjælpsomt, når de er ude på en opgave.​

Alle nye medarbejdere gennemgår umiddelbart efter ansættelsen et særligt introduktionsforløb, hvor de bl.a. lærer vores værdier og kodeks at kende, før de kommer ud på pladserne og møder vores kunder.

Som lokal fynsk virksomhed mener vi også, at vi har et særligt ansvar for de unge i området. Derfor har vi altid over 10 dygtige og top-motiverede lærlinge ansat.​

Vores samarbejde med underleverandører bygger på en fælles forståelse af, at vi sammen skal levere løsninger af førsteklasses håndværksmæssig kvalitet til vores kunder. Vi har en fælles holdning til, at den bedste kvalitet sikres gennem høj fleksibilitet i samarbejdet samt tæt og åben dialog med kunden i centrum.

For at kunne levere førsteklasses kvalitet i alle led, anvender vi udelukkende de bedste materialer og løsninger – og vi har en åben vidensdeling og udveksling af know how med vores samarbejdspartnere og udvalgte kollegaer i branchen. Ud over at benytte vores eget fuldt udstyrede snedkerværksted til at udføre specielle tømrer- og snedkeropgaver, anvender vi det også til at teste og kontrollere nye materialer og løsninger, inden vi beslutter, om vi vil anvende dem i kundeprojekter.

Hvis du ønsker at vide mere om Lebæk A/S, eller har et konkret projekt, du ønsker at drøfte med os, er du meget velkommen til at kontakte Klaus Lebæk på telefon 6449 2505 eller på mail kl@lebaek.dk

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.