ERHVERVSBYGGERI I TOTAL- OG HOVEDENTREPRISER

Leder du efter et firma, der kan varetage en hoved- eller totalentreprise i Odense, Aarup eller et andet sted på Fyn? Hos Lebæk A/S har vi den rutine, der skal til for at stå i spidsen for både større og mindre erhvervsbyggerier. Vi har været hoved- og totalentreprenør på en række store projekter til det lokale erhvervsliv, og vi har hjulpet offentlige institutioner med at renovere og restaurere alt lige fra kirker til skoler, ligesom vi er fast samarbejdspartner for flere boligforeninger. Vi kan derfor stå for hele processen i forbindelse med alt lige fra en tilbygning og renovering af badeværelse til opførelse af et helt nyt hus.

Vores evne til at håndtere større hoved- og totalentrepriser på det professionelle marked er opnået ved deltagelse som både fag-, stor-, hoved- og totalentreprenør på en række forskellige opgaver gennem mere end 20 år.

Se vores referenceprojekter nederst på siden.​

Hoved- og totalentreprise med tæt dialog gennem hele projektet

Når vi skal stå for en hoved- eller totalentreprise i et erhvervsbyggeri, afholder vi inden opstart altid et eller flere møder med bygherre og relevante interessenter. På møderne vil vi få detaljeret kendskab til jeres planer for byggeriet, tidsplaner osv.

Efter afholdelse af opstartsmødet har vi ofte brug for at indhente diverse tilladelser. Vi skal muligvis drøfte opgaven med de væsentligste fagentreprenører, og vi skal have beregnet en pris på projektet. Herefter sender vi jer et tilbud på jeres total- eller hovedentreprise.

Når I har valgt os som total- eller hovedentreprenør, vil I få tildelt en projektansvarlig fra Lebæk A/S. Under hele forløbet vil der være tæt dialog med jeres virksomhed, forening eller offentlige instans omkring projektets fremdrift.

Vi overholder alle vores aftaler ved hoved- og totalentrepriser

Vi ved, at vores professionelle kunder ikke bryder sig om forsinkelser eller andre overraskelser i et erhvervsbyggeri. Derfor vil vi under hele forløbet nøje følge fremskridt og forsøge at imødegå de forhindringer, som måtte opstå. Dette er måden, hvorpå vi skiller os ud indenfor total- og hovedentrepriser. I tilfælde af forsinkelser vil vi hurtigst muligt underrette jer. Hvis muligt vil vi foreslå tiltag, så vi kan indhente den tabte tid. Med tæt kommunikation kan I være sikre på, at alle udfordringer i total- eller hovedentreprisen løses hurtigst og bedst muligt.

Skal vi varetage dit erhvervsbyggeri? Kontakt os

Skal du i gang med et erhvervsbyggeri, står vi klar til at varetage din total- eller hovedentreprise. Vi besvarer også gerne spørgsmål om processer og priser, eller hvis du har helt simple spørgsmål som f.eks. hvad er totalentreprise, eller hvad er hovedentreprise?

Ring i dag på telefon 64 49 25 05.

Har du brug for en tømrer?

​Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Find en medarbejder

Erhvervsreferencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Opførelse af ny hal – Billeschou Stenhuggeri

Opførelse af ny springhal – Aarup Fritidscenter

Fire nye seniorboliger til udlejning – Lebæk Ejendomme

​Tagrenovering – Hindsgavl Slot

Udskiftning af døre og vinduer – FAB

Renovering af Tommerup Skole – Assens Kommune

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.