Opførelse af ny villa med
træbeklædning -
Skærbæk

Se projektet Se projektet Se projektet

Opførelse af ny villa med
træbeklædning -
Skærbæk

UDVALGTE REFERENCER

Udskiftning af døre -
og vinduer Middelfart

Se projektet Se projektet Se projektet

Udskiftning af døre og vinduer -
Middelfart

UDVALGTE REFERENCER

Ny værelsesfløj -
Vissenbjerg Storkro

Se projektet Se projektet Se projektet

Ny værelsesfløj -
Vissenbjerg Storkro

UDVALGTE REFERENCER

Opførelse af ny hal -
Billeschou Stenhuggeri

Se projektet Se projektet Se projektet

Opførelse af ny hal -
Billeschou Stenhuggeri

UDVALGTE REFERENCER

Ny kirke- og kapeldør i
egetræ - Rørup Kirke

Se projektet Se projektet Se projektet

Ny kirke- og kapeldør i egetræ -
Rørup Kirke

UDVALGTE REFERENCER

Tømrerfirma – vi laver alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde

Leder du efter en erfaren tømrer og snedker, som kan varetage dit tømrerarbejde? Lebæk A/S har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver, hvorfor vi har stor erfaring på området.

Vores kunder er både private, virksomheder og offentlige institutioner, som bl.a. kommer fra Aarup og Odense samt det resterende af Fyn. Et fællestræk for vores kunder er, at de vælger Lebæk A/S til at udføre deres opgave, fordi de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det gælder uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejlighed eller have nye badefaciliteter i virksomheden.

I vores tømrerfirma udviser vi stort engagement for hver eneste opgave, uanset om det er den store offentlige totalentreprise, som vi har vundet i udbud, eller om det er det fine snedkerarbejde, vi udfører for den private.

Dygtige og passionerede håndværkere

Vi lægger stor vægt på godt kvalitetshåndværk, og det tiltaler vores kunder. Derfor er vores tømrerfirma også vokset fra blot en enkelt medarbejder i 1998 til 50 medarbejdere i dag. Alle vores medarbejdere er hver især udvalgt på baggrund af deres spidskompetencer, hvilket gør os i stand til at udføre enhver tømreropgave. Fællesnævneren for alle ansatte i tømrerfirmaet er dog, at vi alle deler lidenskaben for træ. Det betyder, at vi yder vores bedste hver eneste gang, vi udfører opgaver for vores kunder, da vi har en stor passion for faget.

Har du spørgsmål til en tømrer? Kontakt vores tømrerfirma

Brænder du inde med spørgsmål såsom hvad koster en tømrer i timen? Eller kunne du bare godt tænke dig en snak med en tømrermester om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Så kontakt os i dag. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål angående ydelser, priser, processer og meget mere.

Hvis du allerede ved, at du kunne bruge hjælp fra en tømrer fra Lebæk A/S, så står vi på spring for at hjælpe dig. Vi udarbejder naturligvis gerne et tilbud på din opgave med en god pris, der er så billig som muligt, så du på forhånd ved, hvad dit projekt kommer til at koste.

Kontakt os i dag på telefon 64 49 25 05.

Fire kerneområder

Lebæk A/S er et moderne og innovativt fynsk tømrer- og snedkerfirma, hvor kvalitet og service er en selvfølge.
Vores tømrerfirma er bygget op om fire kerneområder:

  • Total- og hovedentrepriser
  • Privatbyggeri
  • Restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger samt bindingsværk

  • Bygningsservice og vedligehold

Vores fire kerneområder dækker bl.a. over følgende services: Tilbygning og nybyggeri, renovering af trappe, udskiftning af døre og vinduer, tagrenovering, renovering af køkken og badeværelse samt renovering af hus og ombygning. Lige siden etableringen i 1998 har vi sat en ære i at levere kvalitetshåndværk, og vi stræber altid efter at levere lidt mere end vores kunder forventer. Det gælder lige fra den første kontakt og til projektet er succesfuldt afsluttet.

Tømrer ansat hos tømrerfirmaet Lebæk

Total- og hovedentrepriser

Lebæk A/S har mange års erfaring med alle former for entreprisestyring og tilbyder gerne at koordinere hele byggeopgaven, uanset størrelse.

Privatbyggeri

Lebæk A/S tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde til vores privatkunder. Undervejs i hele byggeprocessen står vi klar med rådgivning om løsninger og materialer.

Restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger samt bindingsværk

Lebæk A/S værner om de gamle traditioner og udfører kvalitetsarbejde ved restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger, samt bindingsværk.

Bygningsservice og vedligehold

Lebæk A/S står klar til at udføre både små og store opgaver inden for bygningsservice og vedligehold, vi har erfaringen til at kunne løse selv de mest komplicerede opgaver.

Referencer

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Dansk Håndværk Garanti

Vi gør os umage – og vores garantiordning, Dansk Håndværk Garanti, fungere som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger og du kan derfor være helt tryg ved at indgå et samarbejde med os.

Her kan du læse hvorfor