​OVERDÆKKET TERRASSE OG ORANGERI – ODENSE NV

​Opførelse af stor overdækket terrasse med savskårne brædder som loftbeklædning og forpatineret zink som afslutning, samt med sedum på det flade tag. Sedum tage har den fordel, at de optager en del af den regn og anden nedbør der falder.

Samtidig ønskede Bygherre et nyt orangeri​med Vitral ovenlys vinduer som giver flot lys ned over de synlige bjælkespær, som er lavet i savskåret Douglas bjælker, der er tappet sammen. På vores snedkerværksted lavede vores dygtige snedker et stort trekantvindue i høvlet Douglas. I orangeriet er der monteret flotte højglans vinduer og døre specielt fremstillet fra vinduesfabrikken med udseende som det eksisterende hus.

PLACERING – Odense NV

ENTREPRISEFORM – Hovedentreprise

ÅRSTAL – 2020

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.