​34 NYE SENIORBOLIGER, SAMT FÆLLESHUS –LEBÆK EJENDOMME

​Fra august 2020 og frem til august 2022 står vi som hovedentreprenør for opførelsen af 34 nye seniorboliger, samt et fælleshus centralt beliggende i Vissenbjerg.

Vi har stået i spidsen for den indledende fase af byggeriet, herunder udformningen af boligerne og udenomarealerne, samt udfærdigelse af lokalplanen for området. Hele bebyggelsen er harmonisk og gennemtænkt, så den vil fremstå smuk, tidsløs og velholdt i mange år fremover. Centralt i bebyggelsen bliver der et udendørs fællesområde, der vil indbyde til fællesskab beboerne imellem.


Tømrerentreprisen omfatter blandt andet opbygning af bærende trækonstruktion, herunder montage af etagedæk som CLT-elementer, samt montering af døre og vinduer. Indvendigt skal vægge og lofter beklædes med gips, vi skal lægge gulve, montere køkkener og indvendige døre. Udvendigt beklædes skurene med komposit beklædning.​

PLACERING – Vissenbjerg

ENTREPRISEFORM – Hovedentreprise​

ÅRSTAL – 2020

BYGHERRE – Lebæk Ejendomme

ARKITEKT – Inn Tegn og Byg

Lebæk A/S

Lebæk A/S

Gelstedvej 45

5560 Aarup

Telefon: 64 49 25 05

E-mail: info@lebaek.dk

CVR: 34617406

om os

Lebæk har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Kunderne er både private, virksomheder og offentlige institutioner. Et fællestræk for de kunder, der vælger at lade Lebæk stå for deres tømrerarbejder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, uanset om de skal bygge nyt hus, renovere lejligheden eller skal have nye badefaciliteter i virksomheden.