Bliv lærling hos Lebæk

Lebæk A/S uddanner dygtige håndværkere til fremtidens byggebranche. Vi har siden virksomheden blev etableret haft lærlinge og vi uddanner årligt mellem 3 og 4 lærlinge, hvoraf mange af dem efterfølgende fortsætter deres arbejde hos os som tømrersvende. Vi ser ikke lærlinge som en byrde, men tværtimod som en fordel og en aktie i fremtidens byggebranche. Hos os kan du både komme i lære som EUD-, EUX- eller snedkerlærling.

Du bliver mere end bare en lærling

Fremtidens arbejdsmarked har brug for dygtige svende, der kan samarbejde, vise handlekraft samt selvstændigt reflektere og udvikle ideer til løsninger. Som lærling bliver du en ligeværdig kollega fra din første arbejdsdag hos os. Du får ansvar og indflydelse i dit daglige arbejde og har du gode idéer og forslag til udvikling af Lebæk A/S, så kan du lufte dem for vores Medarbejderudvalg.

En del af Lærling Vestfyn

logo-img Som lærling hos Lebæk A/S bliver du en del af Lærling Vestfyn, der er et netværk for lærlinge i bygge– og anlægsvirksomheder i Assens Kommune. Netværket er startet af en kreds af håndværksvirksomheder i samarbejde med Udvikling Assens. Når Lærling Vestfyn mødes, handler det lidt om faglighed, men mest om netværk, oplevelser, inspiration og selvfølgelig hygge og sjov med gode kolleger. Lærlingene skal lære hinanden at kende på tværs af virksomheder og fag. Det styrker deres faglige stolthed. Vi ser det som en del af din uddannelse, at du deltager i arrangementerne også selvom de går ud over normal arbejdstid.
Vi har også vores eget lille lærlingenetværk, hvor vi mødes 1-2 gange om året, dels for at få hilst på hinanden, da der kan være nogen som næsten aldrig møder hinanden i dagligdagen, men også for at snakke om ris og ros, så I selv kan være med til at præge jeres praktikperioder.

Ønsker du at komme i lære hos os?

Hvis du er interesseret i at komme i lære hos os, skal du være velkommen til at komme forbi og aflevere en uopfordret ansøgning, så vil vi huske dig næste gang vi mangler en lærling.

Har du brug for en tømrer?

Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

0

+

medarbejdere

0

+

DYGTIGE OG TOP-MOTIVEREDE LÆRLINGE

0

+

ÅRS ERFARING