Hustjek – Når du vil købe
eller sælge hus

Skal du købe eller sælge hus, kan du med fordel tage os med som uvildig konsulent. Et hustjek skaber et godt overblik over husets nuværende stand og hvad mulighederne er for at renovere huset, så det kommer til at passe til netop dine drømme.

Ved et hustjek vil vi foretage en grundig gennemgang af huset og undervejs vil vi besvare eventuelle spørgsmål. Gennemgangen af huset er visuel, hvilket vil sige, at vi vurderer husets tilstand ud fra det, vi umiddelbart kan se. Foreligger der en tilstandsrapport vil vi gennemgå punkterne i den.

Vi giver så vidt det er muligt et mundtligt overslag på stedet, så du har en forestilling om, hvad de eventuelle renoveringer vil koste.

Prisen for et hustjek afregnes med 2.000,00 kr. inkl. moms og 4,50 kr. inkl. moms pr. kørt kilometer fra Gelstedvej 45 og til husets adresse, samt turen tilbage igen. Prisen dækker konsulentbistand, gennemgang af eventuel tilstandsrapport, besigtigelse af huset, telefonisk bistand, samt et mundtligt overslag på stedet.

Ønsker du et skriftligt overslag efter gennemgangen af huset, vil det blive afregnet for medgået tid.

Hvis vi forestår en eventuel renovering, for minimum 50.000,00 kr. inkl. moms, efter du har købt huset, vil de udgifter du har haft i forbindelse med dit hustjek blive modregnet.”

Kontakt

Skal vi hjælpe dig videre med dit hussalg eller huskøb? Så ring til os på 6449 2505.

Har du brug for en tømrer?

Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Privatreferencer

I nedenstående kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.