At arbejde hos Lebæk

Glade medarbejdere er de bedste medarbejdere

Som ansat hos Lebæk A/S, får du medindflydelse og medbestemmelse på dine arbejdsforhold gennem vores Medarbejderudvalg, som består af repræsentanter fra tømrersvendene, lærlingene og ledelsen.

Medarbejderudvalget er med til at skabe grobund for et godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, og samtidig sikre det medarbejdernes indflydelse på arbejds-, personale-, samarbejds- og arbejdsmiljøforhold.

Hos Lebæk A/S tager hånd om vores arbejdspladskultur, og vi passer på hinanden.

Vi skal hele tiden blive dygtigere

Lebæk A/S ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle de bedste medarbejdere indenfor tømrer- og snedkerfaget. Vi har altid mange spændende opgaver, der favner alle sider af tømrer- og snedkerfaget. Der er derfor altid plads til at prøve kræfter med de forskellige grene indenfor tømrer- og snedkerfaget. Som ansat hos Lebæk A/S opfordres du til at tage ansvar og derved kan du få indflydelse på dit arbejde og din udvikling.

Vi lever af at have dygtige og passionerede medarbejdere, der med faglig stolthed og personligt engagement arbejder mod ét fælles mål – tilfredse kunder, der har lyst til at vælge os igen og anbefale os til andre.

Har du brug for en tømrer?

Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

0

+

medarbejdere

0

+

DYGTIGE OG TOP-MOTIVEREDE LÆRLINGE

0

+

ÅRS ERFARING