Totalentreprise på Fyn

 

Slip for besværet – overlad dit byggeprojekt til os

Står du over for et større bygge- eller renoveringsprojekt, er der
mange beslutninger undervejs, du skal forholde sig til.

Herunder er blot nogle af de spørgsmål, du skal have afklaret:

  • Hvilken tømrer skal hjælpe?
  • Hvilken VVS´er er bedst til installation af lige præcis de rør, du har brug for til dit projekt?
  • Hvilken elektriker kan skaffe de bedste priser på de materialer, der er brug for i dit hus?

Dernæst skal du afgøre, hvornår de skal hjælpe dig:

  • Kan maleren gå i gang, før tømreren har lagt gulvet?
  • Hvornår bør elektrikeren påbegynde installationerne?
  • Hvad nu hvis mureren bliver forsinket, og du bliver nødt til at skubbe andre arbejder? Hænger du så på ekstraregninger?

I stedet for søvnløse nætter og spekulationer kan du vælge at overlade ansvaret for din totalentreprise til Lebæk. Ved at vælge en totalentreprenør, slipper man selv for en række spekulationer. Totalentreprenørens opgave er nemlig at sikre det totale overblik over byggeriets fremdrift. Vi har siden 1998 stået i spidsen for mere end 100 totalentrepriser på hele Fyn. Vi har fod på alle byggeprocesserne, og vi har via alle byggerierne opnået stort kendskab til en række håndværkere, der deler vores indstilling, om at levere god kvalitet, så vi altid afleverer ejendommen
færdigrenoveret til kundens tilfredshed.

Totalentreprise kan spare dig både penge og tid

Ved at lade Lebæk stå for jeres totalentreprise på Fyn, vil I udover at slippe for besværet måske endda spare penge. Vi forhandler på jeres vegne med de enkelte underleverandører og vælger naturligvis de underleverandører, der kan levere den aftalte kvalitet til den bedste pris. Vores kendskab til alle processerne i en byggesag betyder samtidig, at vi ved, hvornår det er mest optimalt, at de enkelte underentreprenører påbegynder deres arbejde.

Tilbud og kontakt

Vi arbejder både som totalentreprenør på mindre og store byggesager og både for private kunder og for professionelle kunder som f.eks. boligforeninger og erhvervsvirksomheder. Har du brug for hjælp til en totalentreprise på Fyn, er du meget velkommen til at ringe på 64 49 25 05, så vi kan tage en snak om dine planer.

Beslutter du dig for at vælge Lebæk til at være din totalentreprenør, begynder vi samarbejdet med at afholde et indledende møde, hvor vi hører om dine ønsker. Vi tager gerne en arkitekt med til mødet, hvis du har brug for plantegninger eller tegninger. På samme vis kan vi sørge for deltagelse af andre relevante fagfolk, hvis det vurderes fordelagtigt.

Herefter kan du nøjes med at koncentrere dig om materialevalg og muligheder. Vi sørger for kontakten til øvrige faggrupper og koordinerer, så der hele tiden er fremdrift i projektet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 64 49 25 05 for at høre nærmere om muligheder og priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på totalentreprise på hele Fyn.