Totalentreprise Erhverv

Lebæk A/S har den rutine, der skal til for at stå i spidsen for både større og mindre erhvervsbyggerier. Vi har været totalentreprenør på en række store projekter til det lokale erhvervsliv. Vi har hjulpet offentlige institutioner med at renovere og restaurere så forskellige byggerier som kirker og skoler, ligesom vi er fast samarbejdspartner for flere boligforeninger. Hver gang de skal renovere en ejendom eller opføre en ny, står vi for totalentreprisen.

Evnen til at håndtere større totalentrepriser på det professionelle marked er opnået ved deltagelse som både fagentreprenør og totalentreprenør på en række forskellige opgaver gennem mere end 15 år.

Tæt dialog gennem hele projektet

Før opstarten på et erhvervsbyggeri afholder vi et eller flere møder med bygherre og relevante interessenter. På møderne vil vi få detaljeret kendskab til jeres planer for byggeriet, tidsplaner osv.

Efter afholdelse af opstartsmøde har vi ofte brug for at indhente diverse tilladelser. Vi skal muligvis drøfte opgaven med de væsentligste fagentreprenører, og vi skal have beregnet en pris på projektet. Herefter sender vi jer et tilbud på totalentreprisen.

Når I har valgt os som totalleverandør, vil I få tildelt en projektansvarlig fra Lebæk A/S. Under hele forløbet vil der være tæt dialog med jeres virksomhed, forening eller offentlige instans omkring projektets fremdrift.

Vi overholder alle vores aftaler

Vi ved, at vores professionelle kunder ikke bryder sig om forsinkelser eller andre overraskelser i byggeriet. Derfor vil vi under hele forløbet nøje følge fremskridt og forsøge at imødegå de forhindringer, som måtte opstå. Dette er måden, hvorpå vi skiller os ud indenfor totalentreprise erhverv. I tilfælde af forsinkelser vil vi hurtigst muligt underrette jer. Hvis muligt, vil vi foreslå tiltag, så vi kan indhente den tabte tid. Med tæt kommunikation kan I være sikre på, at alle udfordringer i projektet løses hurtigst og bedst muligt.

Kontakt os

Mangler I en totalentreprenør til jeres erhvervsbyggeri? Så ring til os på 64 49 25 05, så vi kan tage en indeledende snak omkring projektet. I er naturligvis også velkomme til at sende en mail direkte til Klaus Lebæk.