Tagarbejde

Tagudskiftning på Fyn

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag bør udskiftes nu?
Vi giver dig gerne gode råd med på vejen. Er derutætheder på dit tag, bør det skiftes med det samme, før det forud sager skader på andre dele af huset.

Hos Lebæk A/S har vi arbejdet med tagudskiftningsiden 1998.
Flere af vores håndværkere har specialiseretsig i udskiftning af tag. Samtidig foretager de individuel rådgivning af kunderne.

Skal der tilføjes en kvist?

Hvis dit tag skal skiftes, kan du samtidig overveje om du skal tilføje en eller flere kviste, for at opnå en bedre udnyttelse af din tagetage.
Der er flere ting, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at tilføje en eller flere kviste til din bolig og derfor anbefaler vi, at du spørger vores eksperter til råds, før du træfferbeslutningen. Vi kan sikre, at du får lavet den eller de kviste, der passer bedst til din ejendom.

Skab bedre lysindfald med VELUX vinduer

I forbindelse med din tagrenovering kan vælge at skabe et bedre lysindfald med VELUX vinduer.
Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, og vi sørger for at holde os opdateret. Vi sørger for, at specialisterne løbende kommer på kursus i energirenovering og “grøn omstilling”, så de er klædt bedst muligt på til at rådgive dig. VELUX har noteret sig vores evner og interesse for konstant at levere de bedsteprodukter til vores kunder. Vi er derfor udpeget til at være prøvemontør for flere af VELUX’s nye innovative vinduer.

Tilbud og kontakt

Har du spørgsmål omkring tagrenovering? Så ring til Lebæk A/S på 64 49 25 05. Vi kommer gerne forbi og ser på dit tag og drøfter dine drømme–efterfølgende giver vi naturligvis et uforpligtende skriftligt tilbud på opgaven.

Har du brug for en tømrer?

Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Privatreferencer

I nedenstående kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Tagudskiftning – Odense M

Tagudskiftning - Odense M  Udskiftning og ændring af tagbeklædning, samt ændre kvist til Veluxvindue. Placering - Odense M [...]