Nyt tag, tagrenovering og nye tagrender overalt på Fyn

Er varmeregningen blevet for dyr? Ofte er det taget, der er årsagen til at varmeregningen er steget! Der kan være flere årsager til, at løsningen skal findes på taget. Hvis det er døre eller vinduer, der er utætte, vil du ret hurtigt mærke træk. Er der derimod utætheder ved taget, mærker du det ikke på samme måde. Huset føles ”bare” koldere, og du bliver nødt til at skrue op for varmen for at holde samme temperatur. Bor du i en ældre ejendom, kan det være, at tag og loft er for dårligt isoleret, hvilket også fører til varmetab.

Uanset årsagen, er det en god idé at få taget undersøgt, så du kan begrænse din varmeregning og udledning af CO2.

Skal jeg vælge et nyt tag, eller en tagrenovering
af mit nuværende tag?

Når vi kommer ud til en ny opgave omkring tagarbejde, undersøger vi tagets stand for at vurdere, om du med fordel kan renovere det eksisterende tag eller om et helt nyt tag er påkrævet, for at nå den løsning du ønsker.

Vi har i mange år rådgivet omkring tagrenovering, og der findes nok ikke den by på Fyn, hvor vi ikke har lagt nyt tag. Vi kender derfor til de forskellige stilarter, der foretrækkes i de forskellige områder. Vi kender tillige de leverandører, der kan levere de bedste materialer til konkurrencedygtige priser – uanset om du ønsker tegltag, fibercement eller ståltag.

Udskiftning af tagrender på hele Fyn

Når vi foretager en tagrenovering eller lægger et nyt tag, foretager vi også ofte en udskiftning af de eksisterende tagrender. Det gør vi, fordi tagrender i de fleste tilfælde giver prikken over i’et i det samlede billede. Samtidig kan man i dag få tagrender i meget bedre kvalitet, end man kunne for 30-50 år siden. En anden grund til at få nye tagrender er, at nye tagrender er større. De er dermed bedre til at lede vand væk fra huset.

Få et tilbud på nyt tag, tagrenovering eller nye tagrender

Du er velkommen til at ringe til os på 64 49 25 05. Så kan vi tage en snak om, hvilket tag der passer bedst til dit hus. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så besvare din henvendelse hurtigst muligt.