Stort, moderne snedkerværksted til alle specialopgaver

Som noget helt særligt råder vi over vores eget store, moderne snedkerværksted bestående af maskinværksted og samleværksted. Her kan vi løse alle former for inventar- og bygningssnedkeropgaver samt andre specialopgaver i træ – uanset om du er professionel, offentlig eller privat bygherre.

Det, at vi selv råder over vores eget moderne snedkerværksted, betyder, at vi kan sikre en endnu mere effektiv tids- og ressourceudnyttelse i dit byggeprojekt, da mange delprocesser kan forberedes hjemme på værkstedet. Det sparer værdifuld tid ude på byggepladsen og gør, at vi ikke er så afhængige af det danske vejr.

Samtidig gør vores snedkerværksted det både nemt og rentabelt for vores kunder at få udviklet, renoveret og tilpasset specialløsninger – uanset om der er tale om små inventaropgaver eller store bygningssnedkeropgaver.

Vores snedkere sætter en personlig ære i at levere en finish, der er i top

Når du vælger at benytte vores moderne snedkerværksted til din inventar- eller bygningssnedkeropgave, kan du forvente, at kvalitet og finish er i top – hver gang!

Det skyldes naturligvis vores dygtige snedkere, der ser sig selv som faglige problemknusere inden for alle former for reparationsarbejde eller nybyggeri, hvor der er træ involveret. Vores snedkere elsker, når vi får nye projekter, hvor snedkerarbejdet er afgørende for, at opgaven bliver fuldkommen. Men det skyldes også, at vi f.eks. meget præcist kan styre fugtighed og temperatur og dermed sikre, at vi arbejder med træet under de optimale betingelser.

Snedkerværkstedet hos Lebæk A/S ledes af Michael Andersen, der har mange års erfaring med udvikling af specialopgaver i træ, og snedkerværkstedet arbejder til daglig tæt sammen med vores ansatte, der arbejder med fredede og bevaringsværdige bygninger samt bindingsværkshuse.

Tilbud og kontakt

Hvis du vil vide mere om vores snedkerværksted – eller drøfte en konkret opgave med os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6449 2505 eller på e-mail kl@lebaek.dk.

Har du brug for en tømrer?

Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Snedkerværksted

Her kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.