SNEDKER PÅ FYN MED
STORT VÆRKSTED

Ønsker man at være den foretrukne tømrer og snedker for både private og det lokale erhvervsliv på Fyn, så er et godt snedkerværksted en nødvendighed.

En snedker bidrager ofte til det lidt finere træarbejde indendørs, han sikrer at de små detaljer er perfekte. Uden snedkerværksted, ville vi ikke være i stand til at levere den finish til vores produkter, som vi finder nødvendig. Der er en række opgaver man som tømrer- og snedkerfirma, gerne selv vil udføre, så man er helt sikker på, at løsningen bliver som ønsket.

Vores store værksted er bemandet med de bedste snedkere på Fyn, og mulighederne er mange. Uanset om de skal levere pæne udskæringer, så de nye vinduer passer perfekt til resten af lejligheden eller de skal producere flotte løsninger til indgangspartiet, så kunderne bliver godt modtaget i jeres nye firmadomicil, klarer de det hele.

Vi garanterer at din opgave er i trygge hænder, når du overlader den til os. Udover vores egen garanti, medfølger der altid en anden garanti til alle vores privatkunder – via vores medlemskab af Dansk Garanti, er kunderne sikret for op til kr. 100.000, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler i vores arbejde.

Vores snedker er firmaets problemknuser

En snedker ansat hos Lebæk A/S ser sig selv som problemknuser inden for alle former for reparationsarbejde og nybyggeri, hvor der er træ involveret. De elsker, når firmaet får nye opgaver, hvor snedkerarbejdet er afgørende for, at opgaven bliver perfektioneret.

Når vi leverer tilbud på en byggeopgave, inddrager vi ofte vores snedker tidligt i processen. På den måde har vi allerede fra tilbudsfasen, en god mulighed for at danne os et godt billede af den endelige løsning.

Tilbud og kontakt

Har du spørgsmål til løsning af en snedkeropgave, kan du altid ringe til os på 64 49 25 05. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig videre i processen, og vi giver gerne et uforpligtende skriftligt tilbud på både store og små opgaver.