Renovering og ombygning på Fyn

Huset bliver som nyt efter en god renovering

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed – vi har alle hørt det, og helt forkert er det nu ikke. Bor man et dejligt sted, hvor man har det godt med naboerne, og hvor børnene har alle deres venner i nærheden, er det ærgerligt at skulle flytte derfra, fordi huset ikke længere passer til jeres behov.

I stedet for at flytte kan mange med fordel bygge huset om eller renovere det, så huset igen bliver skønt.

Det samme gør sig gældende, hvis villaen er ved være nedslidt eller utidssvarende. Du kan næsten altid få villaen renoveret, så du igen får det optimale ud af den.
I en række situationer, vil du endda forøge værdien betragteligt på dit hus.

Vi bygger for private, erhvervslivet og offentlige institutioner

Med mere end 15 års erfaring i renoveringer og ombygninger for både private samt det lokale erhvervsliv, så har vi den erfaring og indsigt, der gør os i stand til se på de mange muligheder som det enkelte hus gemmer på.

Skal man foretage en renovering, er der kunder, der ønsker at tage det lidt i etaper. Det er selvfølgelig forståeligt nok, at man ønsker at bygge i et tempo, hvor økonomien kan følge med. En ombygning eller renovering er sjældent helt billig, hvis man ønsker en god kvalitet, og den endelige pris kender du først efter vi har afgivet vores tilbud på opgaven. Man skal dog være opmærksom på at man opnår energibesparelser med en nyrenoveret ejendom, ligesom værdien også ofte stiger betragteligt efter endt renovering eller ombygning. Mange af vores kunder vælger derfor ofte at få foretaget en gennemgribende renovering når de har fundet den løsning de ønsker.

En positiv sideeffekt ved at foretage renoveringen og ombygningen i samme ombæring, er at enheden fremstår mere fuldendt, når det er bygget samtidigt.

Tilbud og kontakt

Kunderne der vælger Lebæk Tømrer- og Snedkerfirma til at stå for projektet, er ofte kunder med store forventninger og høj kvalitetssans. De ønsker gode løsninger, udført æstetisk korrekt, og hvor der hverken er gået på kompromis med materialevalg eller god rådgivning undervejs i projektet. I alle arbejder vil vi gøre vores yderste for at imødekomme kundernes forventninger, så de igen bliver glade for deres ejendom.

Vi hjælper også gerne med dit projekt, og hvis du har spørgsmål til renovering eller ombygning, så giv os et kald på 64 49 25 05. Vi kan så tage en snak om dine ønsker. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.