Renovering og ombygning på Fyn

Huset bliver som nyt efter en god renovering

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Vi har alle hørt det, og helt forkert er det nu ikke. Bor man et dejligt sted, hvor man har det godt med naboerne, og hvor børnene har alle deres venner i nærheden, er det ærgerligt at skulle flytte derfra, fordi huset ikke længere passer til jeres behov.

I stedet for at flytte kan mange med fordel bygge huset om eller renovere det. På den måde bliver huset igen skønt at bo i.

Det samme gør sig gældende, hvis villaen er ved være nedslidt eller utidssvarende. Du kan næsten altid få villaen renoveret, så du igen får det optimale ud af den.

I en række situationer vil du endda forøge værdien betragteligt på dit hus.

Vi bygger for private, erhvervslivet og offentlige institutioner

Vi har mere end 20 års erfaring med renoveringer og ombygninger for både private og det lokale erhvervsliv. Derfor har vi den erfaring og indsigt, der gør os i stand til at huset bliver som nyt efter en god renovering.

Skal man foretage en renovering, er der kunder, der ønsker at tage det lidt i etaper. Det er selvfølgelig forståeligt, at man ønsker at bygge i et tempo, hvor økonomien kan følge med. En ombygning eller renovering er sjældent helt billig. Især ikke, hvis man ønsker en god kvalitet. Den endelige pris kender du først, når vi har afgivet vores tilbud på opgaven.

Det er dog værd at være opmærksom på, at man opnår energibesparelser med en nyrenoveret ejendom. Samtidig kan værdien på ejendomme også ofte stige betragteligt efter endt renovering eller ombygning. Der er derfor mange kunder, som vælger at få foretaget en gennemgribende renovering, når de har fundet den rigtige løsning.

En fordel ved at foretage renovering og ombygning i samme ombæring er, at ejendommen fremstår mere fuldendt, da det er bygget samtidigt.

Tilbud og kontakt

Kunderne, der vælger Lebæk Tømrer- og Snedkerfirma til at stå for deres byggeprojekt, er ofte kunder med store forventninger og høj kvalitetssans. De ønsker gode løsninger, som er udført æstetisk korrekt. Samtidig ønsker de hverken at gå på kompromis med materialevalg eller god rådgivning undervejs i projektet. I alle opgaver gør vi vores yderste for at imødekomme dine forventninger, så du igen bliver glad for din ejendom.

Vi hjælper gerne med dit projekt, og hvis du har spørgsmål til renovering eller ombygning, så giv os et kald på 6449 2505, så vi kan tage en snak om dine ønsker.

Har du brug for en tømrer?

Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Privatreferencer

I nedenstående kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.