KØKKEN OG BADEVÆRELSE

Er køkkenet blevet for slidt eller badeværelset umoderne, så hjælper Lebæk A/S dig gerne, så du igen får et moderne hjem med holdbare løsninger.

Siden 1998 har vi hjulpet boligejere og boligforeninger, med at finde frem til de bedste løsninger. Vores specialister inden for køkkener og badeværelser bliver ofte anbefalet af egnens arkitekter, hvis f.eks. en boligforening skal have moderniseret hele ejendomme.

Vi er vant til at koordinere med andre fagfolk om opgaveløsningen, og har den erfaring der gør, at vi oftest vælges til at stå for totalentreprisen ved renoveringen. Overlader du ansvaret til os, kan du læne dig tilbage i vished om, at de elektrikere og VVS´ere vi benytter til fagentrepriser er udvalgt på baggrund af vores viden om, at de leverer høj kvalitet inden for hver deres felt.

Vores kunder ønsker holdbare løsninger i god kvalitet. Vi anvender derfor kun materialer, vi selv kan stå inde for, og uanset om du henvender dig til os, for at få hjælp til køkken eller badeværelse, vil arbejdet altid blive udført af uddannede tømrere og snedkere, der har været med til opførelse af mange andre badeværelser og køkkener – Det er din sikkerhed for, at vi også kan overlevere dit køkken og bad i den kvalitet vi har aftalt, inden for den tidsramme vi har aftalt, og til den aftalte pris.

Anvender du Lebæk A/S får du en ekstra sikkerhed med i prisen. Vores medlemskab af Dansk Byggeri betyder kort sagt, at hvis vi mod forventning efterlader arbejdet mangelfuldt eller fejlbehæftet, så er du sikret op til kr. 100.000 til udbedring.

Nyt køkken, nyt badeværelse eller renovering af
det eksisterende?

Alt efter hvor slidt dit eksisterende køkken eller badeværelse er, kan det i nogle tilfælde godt betale sig at renovere sit eksisterende køkken og bad, i stedet for at få lavet et helt nyt.

Hos Lebæk A/S i Aarup rådgiver vi altid vores kunder, til at søge den bedste løsning, således at de får mest mulig kvalitet for pengene.

Tilbud og kontakt!
Skal vi hjælpe dig videre med dine planer så ring til os på +45 64 49 25 05, eller send os en besked via kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.