Nye døre og vinduer

Er du i tvivl om dine døre og vinduer kan holde en sæson mere eller bør udskiftes nu? Vi giver dig gerne gode råd med på vejen. Er der utæthed ved døre og vinduer, så betyder det at varmen ikke bliver holdt inde, men finder ud mellem små sprækker, og dermed stiger din varmeregning, hvis du forsøger at holde temperaturen behagelig i huset eller lejligheden. Lebæk A/S har arbejdet med udskiftning af døre og vinduer siden 1998. Flere af vores håndværkere har specialiseret sig i udskiftning af døre og vinduer, og at foretage individuel rådgivning af kunderne i forbindelse hertil.

Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, og vi sørger for at holde os opdateret. Vi sørger for at specialisterne løbende kommer på kursus i energirenovering og “grøn omstilling”, så de er klædt bedst muligt på, til at rådgive kunderne. VELUX har noteret sig vores evner og interesse for konstant at levere de bedste produkter til vores kunder, og vi er derfor udpeget til at være prøvemontør for flere af VELUX nye innovative vinduer.

Hvilke døre og vinduer skal man vælge?

Der er et enormt udvalg af forskellige typer vinduer, og langt de fleste har en berettigelse på markedet, da forbrugernes behov er lige så forskellige som vinduernes form, farve, materialer og kvalitet.

Man skal være forsigtig med at købe vinduer over nettet derhjemmefra – opmålingen er ofte kompliceret, og en stor andel af de vinduer, der købes over nettet bliver aldrig installeret, fordi de simpelhen ikke passer optimalt i rammen. Andre fortryder måske købet, fordi de ikke har mærket på materialet før det står hjemme i indkørslen. Der er flere ting man skal være opmærksom på, før beslutningen træffes. På grund af det store udvalg og de mange muligheder, vil vi anbefale jer at spørge vores eksperter til råds, før I træffer beslutningen. Vi kan sikre, at I får de døre og vinduer, der passer best til jeres ejendom – og vi sørger for, at de bliver installeret perfekt.

Tilbud og kontakt
Ring til Lebæk A/S på 64 49 25 05, hvis du har spørgsmål omkring udskiftningen af dine døre og vinduer. Vi kommer gerne forbi og vurderer behovet for udskiftning, og giver naturligvis et uforpligtende skriftligt tilbud på opgaven. Vil du hellere skrive til os, så send os gerne en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage hurtigst muligt.