Køkken og badeværelse

Er køkkenet blevet for slidt eller badeværelset umoderne? Så hjælper vi dig gerne, så du igen får et moderne hjem med holdbare løsninger.

Siden 1998 har vi hjulpet boligejere og boligforeninger med at finde frem til de bedste løsninger. Vores specialister inden for køkkener og badeværelser bliver ofte anbefalet af egnens arkitekter, hvis f.eks. en boligforening skal have moderniseret hele ejendomme.

Vi er vant til at koordinere med andre fagfolk om opgaveløsningen. Samtidig har vi den erfaring, der gør, at vi oftest vælges til at stå for totalentreprisen ved renoveringen. Overlader du ansvaret til os, kan du læne dig tilbage i vished om, at de elektrikere og VVS´ere vi benytter, er udvalgt på baggrund af vores viden om, at de leverer høj kvalitet inden for hver deres felt.

Vi leverer håndværk af høj kvalitet

Vores kunder ønsker holdbare løsninger i god kvalitet. Vi anvender derfor kun materialer, vi selv kan stå inde for, og uanset om du henvender dig til os for at få hjælp til køkken eller badeværelse, vil arbejdet altid blive udført af uddannede tømrere og snedkere, der har været med til opførelse af mange andre badeværelser og køkkener. Det er din sikkerhed for, at vi også kan overlevere dit køkken og bad i den kvalitet, vi har aftalt, inden for den tidsramme vi har aftalt – og til den aftalte pris.

Anvender du Lebæk A/S får du en ekstra sikkerhed med i prisen. Vores medlemskab af Dansk Byggeri betyder kort sagt, at hvis vi mod forventning efterlader arbejdet mangelfuldt eller fejlbehæftet, er du sikret op til kr. 100.000 til udbedring.

Nyt køkken, nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende?

I nogle tilfælde kan det betale sig at renovere det eksisterende køkken eller bad frem for at lave helt nyt. Hvad der er den bedste løsning i dit tilfælde, afhænger af, hvor slidt dit køkken eller badeværelse er.

Hos Lebæk A/S rådgiver vi altid vores kunder til at søge den bedste løsning, så de får mest mulig kvalitet for pengene.

Tilbud og kontakt!

Skal vi hjælpe dig videre med dine planer? Så ring til os på 64 49 25 05.

Har du brug for en tømrer?

Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Privatreferencer

I nedenstående kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.