Garantiordning​

Sådan virker det​

Lebæk A/S er dækket af Håndværkergaranti, så derfor kan du være helt tryg. Her kan du læse hvorfor.

1. Du er dækket for op til kr. 150.000,-

Hvis der mod forventning opstår fejl og mangler ved udførelsen af arbejdet, for dig som privatperson, vil du være sikret for op til kr. 150.000,- inklusiv moms.

2. Du er også sikret, hvis vi går konkurs​

Skulle vi af en eller anden grund, gå konkurs, inden vi når at færdiggøre arbejdet, er du stadig sikret. Så snart sagen er blevet behandlet i Håndværkets Ankenævn, vil der blive udpeget en ny håndværker, til at gøre arbejdet færdigt.

3. Du vil være sikret en uvildig afgørelse
i Håndværkets Ankenævn​

Håndværkets Ankenævn er et privat, godkendt ankenævn, og dets vedtægter er godkendt af erhvervs- og vækstministeren. Dette ankenævn er din sikkerhed for, at eventuelle klager over en håndværker, vil blive behandlet upartisk. Nævnet består af en formand i form af en landsdommer, en byretsdommer som næstformand, samt repræsentanter på virksomhedssiden og to repræsentanter for forbrugersiden.

4. Du vil altid få hurtig udbedring af fejl og mangler​

Så snart Håndværkets Ankenævn har truffet afgørelse i en eventuel klagesag, til fordel for dig som forbruger, vil påbegyndelsen af udbedringen ske inden 30 dage. Derfor behøver du altså ikke vente længe, for at få lavet taget eller køkkenet færdigt.

Er uheldet ude?​

Er du ikke helt tilfreds med det arbejde, du har fået udført? Læs i vejledningen “Sådan fungerer garantien”, hvordan du skal forholde dig.