Energirenovering på Fyn

Isolering og energioptimering af ejendomme tog for alvor fart i slut-70’erne og 80’erne, da energiprisernes himmelflugt for alvor betød noget for danskernes økonomi. Lige siden er priserne fortsat opad, og vi bliver derfor nødt til at optimere måden hvorpå vi isolerer, og fortsat finde bedre varmekilder til opvarmning af bolig, kontorer m.v.

Er det mere end 10 år siden du har gennemgået din isolering, dine vinduer og dit tag så bør du kontakte os. Vi kommer gerne ud til dig, og giver dig vores ærlige mening omkring husets varmetab. Når vi vurderer behovet for energirenovering af jeres ejendom, foretager vi en total gennemgang af ejendommens varmekilder og varmetab, og vi rådgiver jer eventuelt til at udskifte vinduer og døre, eller måske anbefaler vi en efterisolering af tag, ydermur, gulve eller rørstrækninger.

Hvad koster en energirenovering?

Prisen afhænger fuldstændigt af omfanget af renoveringen. Er det udelukkende et par vinduer, som skal udskiftes, er prisen selvfølgelig en anden, end hvis hele ejendommen skal efterisoleres. Man bør dog ofte undersøge mulighederne nærmere, da der eksisterer en række tilskudsmuligheder, som betaler en del af udgiften. Man skal også tage højde for, at man fremadrettet vil minimere varmeudgiften i huset med en energirenovering. Når ejendommens værdi samtidig stiger, og man også hjælper miljøet, bør man måske komme i gang, nu man stadig kan få tilskud til renoveringen. Vi hjælper dig gerne med rådgivning om tilskudsmulighederne og udfyldelse af ansøgning.

For at få det optimale ud af renoveringen, er det selvfølgelig en fordel at entrere med et professionelt firma, der ved hvad de laver, og som har haft ansvaret for hundredvis af energirenoveringer på hele Fyn.

Energirenovering ”Mester i Energi”

Der bliver løbende indført nye standarder og krav til materialer og arbejdsgange, ligesom der også med jævne mellemrum kommer nye tilskudsmuligheder. For konstant at være opdateret på området, sørger vi for at sende vores medarbejdere på efteruddannelse hos Grøn Erhvervsvækst. På den måde sikrer vi, at vores kunder hele tiden bliver vejledt ud fra markedets nyeste standarder, og modtager markedets bedste rådgivning.

Vi hjælper private, erhvervsvirksomheder
og offentlige institutioner

Alle kundegrupper kan med fordel optimere deres energiforbrug, og derfor hjælper vi naturligvis også uanset om det drejer sig om parcelhuset, skolen eller domicilet.

Er du i tvivl om det er relevant for dig, så ring på 64 49 25 05, og vi kan så tage en indledende snak. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.