Nye døre og vinduer

Er du i tvivl om, hvorvidt dine døre og vinduer kan holde en sæson mere eller bør udskiftes nu? Vi giver dig gerne gode råd med på vejen. Er der utætheder ved døre og vinduer, betyder det, at varmen ikke bliver holdt inde. Dermed kan din varmeregning stige, hvis du forsøger at holde temperaturen behagelig i huset eller lejligheden.

Hos Lebæk A/S har vi arbejdet med udskiftning af døre og vinduer siden 1998. Flere af vores håndværkere har specialiseret sig i udskiftning af døre og vinduer. Samtidig foretager de individuel rådgivning af kunderne.

Prøvemontør for VELUX

Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, og vi sørger for at holde os opdateret. Vi sørger for, at specialisterne løbende kommer på kursus i energirenovering og “grøn omstilling”, så de er klædt bedst muligt på til at rådgive vores kunder. VELUX har noteret sig vores evner og interesse for konstant at levere de bedste produkter til vores kunder. Vi er derfor udpeget til at være prøvemontør for flere af VELUX’s nye innovative vinduer.

Hvilke døre og vinduer skal man vælge?

Der er et enormt udvalg af forskellige typer døre og vinduer. Langt de fleste har en berettigelse på markedet, da forbrugernes behov er lige så forskellige som dørenes og vinduernes form, farve, materialer og kvalitet.

Man skal dog være forsigtig med at købe døre og vinduer over nettet. Det skyldes, at opmålingen ofte er kompliceret. Derfor bliver en stor andel af de døre og vinduer, der købes over nettet, aldrig installeret, fordi de ikke passer optimalt. Andre fortryder måske købet, fordi de ikke har mærket på materialet før, det står hjemme i indkørslen.

Der er derfor flere ting, du skal være opmærksom på, før beslutningen træffes. På grund af det store udvalg og de mange muligheder, vil vi anbefale dig at spørge vores eksperter til råds, før du træffer beslutningen. Vi kan sikre, at du får de døre og vinduer, der passer bedst til din ejendom. Og vi sørger for, at de bliver installeret perfekt.

Tilbud og kontakt

Har du spørgsmål omkring udskiftningen af dine døre og vinduer? Så ring til Lebæk A/S på 64 49 25 05. Vi kommer gerne forbi og vurderer behovet for udskiftning, og vi giver naturligvis et uforpligtende skriftligt tilbud på opgaven.

Har du brug for en tømrer?

Ring til os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste projekt.

Privatreferencer

I nedenstående kan du se nogle af vores mange referencer. Har du brug for et uforpligtende tilbud?
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.