Renovering af bindingsværk
på Fyn​

Bindingsværk er en særlig bygningskonstruktion med et skelet af træ, og de fleste bindingsværkshuse på Fyn stammer tilbage fra 1800-tallet. Lebæk Tømrer- og Snedkerfirma har siden grundlæggelsen af firmaet i 1998 arbejdet med renovering af bindingsværk på hele Fyn. Bindingsværk har en særlig plads i vores hjerte, da vi ønsker bevarelse af så mange bevaringsværdige ejendomme som muligt.

Der er store forskelle på bindingsværkshuse. Selve konstruktionen af husets skelet afhænger af både tidsperioden det er bygget i, men også området, hvor huset er opført, da husene ofte blev opført af den slags tømmer, der lige var ved hånden. Ønsker du derfor en ekspert til at gennemgå og reparere dit hus, er det vigtigere end normalt at finde et lokalt firma, der har erfaring med lige præcis de bindingsværkshuse, der findes på egnen.

vedligehold bindingsværk fyn

Erfaring og lokalkenskab

Vi har specialister ansat, der i mange år har arbejdet med renovering og vedligeholdelse af bindingsværk på Fyn, så vi har både erfaringen og lokalkendskabet i firmaet, til også at gennemgå jeres ejendom, med henblik på at finde den bedste og mest æstetiske form for renovering af bindingsværket.

Når vi forestår renovering af bindingsværk, synes vi det er vigtigt at respektere den gamle flotte stil. Det flotte hus skal bevares bedst muligt, og derfor skal en renovering foretages med nænsom hånd af en ekspert.

Lebæk Tømrer- og Snedkerfirma har en størrelse, der gør at vi har specialister på alle områder inden for træarbejde. Vi kan derfor også tilbyde dig ekspertrådgivning i hvordan man bedst renoverer et gammelt bindingsværkhus – uden det vel at mærke ødelægger stilen. Til hjælp for renovering af bindingsværk, nyder vi glæde af eget snedkerværksted, så alle detaljerne håndteres korrekt.

Typiske opgaver inden for renovering af bindingsværk

  • Udskiftning af bindingsværk – Vedligeholdelse af bindingsværk
  • Reparation af bindingsværk – Tilbygning til eksisterende bindingsværkshuse

Tilbud og kontakt!
​Har du en ældre ejendom på Fyn, så afgiver vi gerne et tilbud på renovering og istandsættelse af bindingsværket. Ring til os på 64 49 25 05 så vi kan høre nærmere omkring dine planer. Vil du hellere skrive, må du gerne udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.