Ombygning og renovering af hus, sommerhus eller andet på hele Fyn​

Har du et parcelhus, sommerhus eller anden hustype på Fyn, og overvejer du at få lavet en ombygning? Hos Lebæk A/S i Aarup følger vi altid nøje med i tidens trends og energikrav.

Få god inspiration til ombygning og renovering

​Hos Lebæk A/S i Aarup har vi mange års erfaring med ombygning, og med vores 25-30 ansatte tømrere, kan vi sørge for at dit projekt bliver lavet både hurtigt og effektivt, og i de bedste materialer til den bedste pris.

Vi har lavet projekter på det meste af Fyn, og kan derfor også give dig den bedste inspiration, når du vælger at bruge os til dit byggeprojekt.

Hvad enten det er en ombygning af parcelhus, sommerhus eller noget helt tredje, så kan vi tilbyde dig både praktiske råd samt inspiration således, at du altid står tilbage med det bedste resultat når projektet er færdigt.

Typiske opgaver inden for ombygning og renovering

​Når vi hos Lebæk A/S Tømrer- og Snedkerfirma arbejder med projekter inden for ombygning, er det meget forskelligt hvad den enkelte opgave lyder på.

Nedenfor ser du nogle af de hyppigste opgavetyper:

  • Modernisering af badeværelse – Renovering af 1. sal
  • Ombygning af sommerhus – Ombygning af parcelhus
  • Modernisering af stuehus – Modernisering af køkken
  • Ombygning af kælder til beboelse – Ombygning af udestue til beboelse

Kontakt Lebæk A/S i Aarup om ombygning og renovering

​Hvis du måtte have generelle spørgsmål, eller ønsker inspiration til ombygning kan vi kontaktes på telefon +45 64 49 25 05 eller på mail her.

Vi udfører ombygninger og renoveringer på hele Fyn og arbejder ofte i bl.a. Assens, Odense, Tommerup, Aarup, Gelsted og Vissenbjerg